Klachtenformulier

Wanneer u ontevreden bent of een klacht heeft over uw huisarts of assistente, dan hopen wij dat u die onvrede bij ons uitspreekt. Een openhartig gesprek kan de situatie duidelijk maken en komt de relatie ten goede. 

Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespeken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris.De klachtenfunctionaris zoekt samen  met u naar een oplossing,bemiddelt, kiest geen partij en heeft geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt is vertrouwelijk.

U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE(https://www.skge.nl/portal-vervolgpagina/klacht-indienen) De klachtenfunctionaris is  te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met ons en met bemiddeling door de klachtenfuncionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. 

Meer informatie vindt u op www.skge.nl

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.