Klachtenformulier

Wanneer u ontevreden bent of een klacht heeft over uw huisarts of assistente, dan hopen wij dat u die onvrede bij ons uitspreekt. Een openhartig gesprek kan de situatie duidelijk maken en komt de relatie ten goede. Aanspreekpunt in de praktijk hiervoor is uw huisarts H.Takens.  bedreft het echter een klacht t.o.v. HA H. Takens kunt u terecht bij Drs. J.H. van der Goot, huisarts (werkzaam op vrijdag)

Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespeken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen  met u naar een oplossing,bemiddelt, kiest geen partij en heeft geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt is vertrouwelijk. U kunt een klachtenformulier vinden op deze website

U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE(https://www.skge.nl/portal-vervolgpagina/klacht-indienen) De klachtenfunctionaris is  te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met ons en met bemiddeling door de klachtenfuncionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. 

Meer informatie vindt u op www.skge.nl

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.


Contact

Telefoon 0598-431291
 

Praktijk Takens

Hoofdweg 91
9628 CL Siddeburen
Telefoon:
0598-431291
Fax:
0598-431376
KvK:
01169289
agb code:01004335
Praktijkcode: 0150067

over de praktijk

Zoek e-health toepassingen

Zoek e-health toepassingen